Nyhetsblogg

Filmen “Beginning of the end” Premiär i USA

Härliga Nyheter! Filmen "Beginning of the end" får sin världspremiär på "Cinema at the Edge Film Festival i USA, Santa Monica. Jag gestaltar skådespelerskan Liz Andrén som fastar i en hiss tillsammans med tre personer (Alexander Karim, Alma Santiago och Michaela Berner) medan världen rasar samman utanför. Filmen är producerad av Primodrom Produktion.

Läs mer

På bioduken på juldagen!

På juldagen hade den romatiska komedin Micke & Veronica premiär, med Isabella Scorupco och David Hellenius i huvudrollerna! Jag gör rollen som Mickes ex... Kolla in den!!!

Läs mer

Nominerad till bästa skådespelerska!

Nominerad till bästa skådespelerska på Lady Filmmakers Festival i Beverly Hills för min roll som Joni Frost i filmen Mansgris (Chauvinist Pig)!!! Grymt! Härligt! Underbart!  

Läs mer

Filmen Mansgris vinner filmpris i L.A!

Det var med stolthet jag tog emot priset för "Bästa utländska Film" efter världspremiären av min kortfilm "Mansgris" den 28 sep 2014 på Lady Filmmakers Festival i Beverly Hills. En nominering till Bästa skådespelerska för min rollprestation i filmen gjorde såklart upplevelsen ännu bättre! Filmen hade sin Sverigepremiär på Lund International Fantastic Filmfestival den tredje oktober och har därefter visats både på Flimmerfestivalen i Norrköping och på Arctic Light Filmfestival i Kiruna. Jag och min kära vän och kollega Michaela som har skrivit manus, står för regin och agerar...

Läs mer

Lånar ut min röst till Boråstapeter…

Lyssna till min stämma i dessa filmer för Boråstapeter. '

Läs mer