Nyheter

Filmen Mansgris vinner filmpris i L.A!

Filmpris - Bästa utländska film

Det var med stolthet jag tog emot priset för “Bästa utländska Film” efter världspremiären av min kortfilm “Mansgris” den 28 sep 2014 på Lady Filmmakers Festival i Beverly Hills. En nominering till Bästa skådespelerska för min rollprestation i filmen gjorde såklart upplevelsen ännu bättre! Filmen hade sin Sverigepremiär på Lund International Fantastic Filmfestival den tredje oktober och har därefter visats både på Flimmerfestivalen i Norrköping och på Arctic Light Filmfestival i Kiruna. Jag och min kära vän och kollega Michaela som har skrivit manus, står för regin och agerar huvudrollerna i filmen är sjukt glada och tacksamma över allt fint mottagande vi fått med filmen så här långt! Ser med spänning fram emot att se vilka fortsatta vägar filmen ska ta medan vi smider på nya filmidéer…

 

Kommentera

Fält markerade med * är obligatoriska